Schilderwerk

Schilderwerk

Een van de belangrijkste onderhoudsactiviteiten aan uw woning is het schilderwerk. Dit wilt u ten allen tijde spik en span voor elkaar hebben. Uiteraard voor de bescherming van uw houtwerk, maar ook uw oog stelt hoge eisen. Het moet mooi zijn.

Buitenwerk
In het voorjaar, de zomer en het vroege najaar is het veelal het buitenwerk wat op uw onderhoudsagenda zal staan. De kozijnen en boeidelen, maar ook de (tuin)deuren en of de gevels kunnen dan de nodige aandacht krijgen. Wees hiermee niet te laat, want uitstel betekent vaak herstel en dit brengt onnodige kosten met zich mee. Kleine servicebeurten met een regelmaat van twee jaar (denk aan de hoekverbindingen, of de neuslatten) en grote onderhoudsbeurten tussen de vijf en zeven jaren zijn aan te raden. Wilt u weten wat de staat is van uw buitenwerk? Nodig ons dan uit voor een vrijblijvende bezichtiging.

Binnenwerk
Ook binnen in uw woning zit het nodige schilderwerk. Denk hierbij aan de kozijnen, maar ook uw trappen, deuren of wanden hebben af en toe aandacht nodig. Wat vaak vergeten wordt, zijn de kitnaden. Bijvoorbeeld het herstel van kitwerk in uw kozijnen kan de nodige tocht schelen, energierekening drukken en uw hout beter beschermen tegen vocht. Heeft u een renovatie van uw woning in de planning? Laat het ons tijdig weten.

Nieuwbouw
Wat vaak vergeten wordt bij de aanschaf van een nieuwbouwwoning is dat er, naast het behangwerk, ook het nodige schilderwerk in zit. Vaak worden kozijnen en deuren alleen “industrieel gespoten” opgeleverd, wat betekent dat uw houtwerk onvoldoende beschermd is. Daarnaast zijn de houten trappen vaak kaal, net als ombouwen bij bijvoorbeeld uw openslaande tuindeuren. Ook het buitenwerk gaat vaak niet langer mee dan twee tot drie jaar. Wanneer u dit alles tijdig door ons laat offreren, voorkomt u verrassingen bij de oplevering van uw nieuwe woning. Daarbij kunt u dit schilderwerk vaak mee laten nemen in uw hypotheek, waardoor u geld overhoudt voor onvoorziene kosten. Mail ons uw bouwtekening en wij nemen z.s.m. contact met u op.

Meerjarenonderhouds- en budgetplanning met GlansGarant
Uw huis perfect in de verf, een meerjarig onderhoudsplan én beheersbare uitgaven? Wij bieden u graag een GlansGarant-plan aan. Dé oplossing voor elke woningbezitter die houdt van een huis in blijvende topconditie, zonder hoge uitgaven.


Meer informatie over GlansGarant

Bekijk wat klanten vertellen
Heeft u vragen? Neem contact op! Ja, ik wil een afspraak maken

Afspraak maken


Gebroeders Bolwijn
Kamille 19
9207 KH Drachten

  info@gebroedersbolwijn.nl
  06-46027762
   KvK 88953831

Social media


Volg ons via de verschillende socialmedia kanalen:

Facebook

Aangesloten bij


  • GlansGarant
  • OnderhoudNL
  • Wij zijn een erkend leerbedrijf
2024 Gebroeders Bolwijn