Behangen

Behangen

Wij hebben een ruime ervaring in het behangen van wanden in zowel bestaande als nieuwbouwwoningen. Renovlies behang is tot wel 30% goedkoper dan gemiddeld stucwerk en zorgt voor een strakke sausklare wand. Voor het strak trekken van uw wand maken wij van gebruik van Ekotexx Renovlies behang. Deze behangsoort is zeer sterk en voorkomt scheurvorming. Renovlies is te verkrijgen in diverse structuren. Daarnaast bestaat er ook de mogelijkheid om fotobehang of magneetbehang te gebruiken. U kunt een foto opsturen en vervolgens wordt gekeken of de pixels geschikt zijn voor het fotobehang. Fotobehang kan geleverd worden tot een afmeting van wel 50 meter lang aan één stuk.

Daarnaast maken wij gebruik van Systexx waterbakken. Het Renovlies behang is al voorzien van een lijm laag. Deze lijm laag wordt geactiveerd zodra het in aanraking komt met water. Deze manier van werken is efficiënter, vergeleken met de normale manier van behangen, omdat er een handeling minder uitgevoerd hoeft te worden. Hierdoor worden de arbeidskosten verminderd en kunnen wij behangwerk voor een scherpe prijs aanbieden.

Wilt u zelf behangen, maar heeft u vragen over producten of het aanbrengen? Neem gerust contact op en wij geven u vrijblijvend advies. Daarnaast zijn onze waterbakken te huur en kunt u bij ons een ervaren behanger inhuren.
Heeft u vragen? Neem contact op! Ja, ik wil een afspraak maken

Afspraak maken


Gebroeders Bolwijn
Kamille 19
9207 KH Drachten

  info@gebroedersbolwijn.nl
  06-46027762
   KvK 73667978

Social media


Volg ons via de verschillende socialmedia kanalen:

Facebook

Aangesloten bij


  • GlansGarant
  • OnderhoudNL
  • Wij zijn een erkend leerbedrijf
2022 Gebroeders Bolwijn