Glaszetten

Glaszetten

Duurzaamheid en energiebesparing zijn belangrijke onderwerpen voor u als woningeigenaar. Een van de manieren om aan de onderwerpen invulling te geven is het vervangen van uw glas. Om uw woning goed te isoleren en uw energielasten te verlagen is het van belang dat u weet wat voor mogelijkheden er bestaan op het gebied van isoleren met glas.

Wij kunnen u diverse soorten glas leveren. Hierbij valt te denken aan HR++ glas, zonwerend glas, gehard glas of gelaagd glas.

HR++ glas is bijvoorbeeld een isolerend glas waarbij de spouw gevuld is met een edelgas (argon of krypton). De spouw is in vergelijking met regulier isolatieglas extra breed en voorzien van een coating tussen het glas. Hierdoor wordt het verlies van de warmte beperkt en is de woning aanzienlijk beter geïsoleerd. Met HR++ glas doet u een investering op de lange termijn, want een woning met een hoger energielabel zal meer opleveren bij een eventuele verkoop.

Daarnaast zijn er ook regelmatig subsidies voor de vervanging van uw huidige glas. Voor vragen over de mogelijkheden kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen.
Heeft u vragen? Neem contact op! Ja, ik wil een afspraak maken

Afspraak maken


Gebroeders Bolwijn
Kamille 19
9207 KH Drachten

  info@gebroedersbolwijn.nl
  06-46027762
   KvK 88953831

Social media


Volg ons via de verschillende socialmedia kanalen:

Facebook

Aangesloten bij


  • GlansGarant
  • OnderhoudNL
  • Wij zijn een erkend leerbedrijf
2024 Gebroeders Bolwijn